passion for grilling

“Our idea of food is to elaborate a dish without disguises, we dare to try everything, with a menu solely based with fresh ingredients from the local market we offer our customers the best available products, all with a careful and respectful elaborations”

“Fire is the central axis of the restaurant, the grill as the basis of our elaborations where only three elements fit, product, product and fresh seasonal products, the best of each day, we always prepare it on the spot.”

Aquiles Fernández

STARTERS

PAN CRISTAL A LA BRASA ”CON O SIN TOMATE”
PAN CRISTAL A LA BRASA CON TOMATE Y COPPA JOSELITO
TOSTA VEGANA DE PAN CRISTAL CON HORTALIZAS ASADAS  FLORES DE ALCACHOFA AL NATURAL CON AOVE
BERENJENAS FRITAS CON MIEL DE CAÑA
CROQUETAS CREMOSAS DE TEMPORADA
CARPACCIO DE CHULETA PREMIUM CON 30 DÍAS DE MADURACIÓN
MOLLEJAS DE VACA CHURRUSCADAS
CHISTORRA DE ARBIZU A LA BRASA CON CEBOLLA CONFITADA  MORCILLA DE BURGOS CON PIMIENTOS DE LODOSA CONFITADOS
CALAMARES FRITOS CON MAYO-KIMCHEE Y LIMA
GAMBAS PIL PIL

From the Orchard

                                                                                      GAZPACHO ANDALUZ            PIMIENTO ASADO EN LEÑA CON BONITO DEL MEDITERRANEO
ENSALADA DE COGOLLOS DE ALCACHOFA Y COPPA JOSELITO
ENSALADA “APULIA BURRATA DE BÚFALA”
ENSALADA MEDITERRANEA
    ENSALADA DE LECHUGA, CEBOLLETA FRESCA Y TOMATE DE COÍN                                                                                                                                                                                     

CATAPLANA

CATAPLANA PORTUGUESA DE BOGAVANTE AZUL NACIONAL

    “Nuestra especialidad de la casa”,  fieles a la receta original que se sirve en la playa de Guincho, Portugal. Servida en su caldero de cobre.         “La cataplana” es uno de esos platos que dan felicidad.

Catch of the day “fish market offering”

                                                BOGAVANTE AZUL NACIONAL A LA BRASA                                         LONJA DIARIA “SEGÚN MERCADO”

MEATS “WOODEN OVEN”

HAMBURGUESA DE VACA MADURA LTF
HAMBURGUESA DE VACA MADURA “CLASSIC” 
LAGARTO IBÉRICO DE JOSELITO “El mejor ibérico del mundo”
SECRETO IBÉRICO DE JOSELITO “El mejor ibérico del mundo”
PRESA IBÉRICA DE JOSELITO” El mejor ibérico del mundo” 
PARRILLADA DE IBÉRICOS JOSELITO “El mejor ibérico del mundo”
POLLO PICANTÓN DE CAMPO MARINADO A LA BRASA                       COSTILLA DE WAGYÜ A BAJA TEMPERATURA 30H A 75ºC SOLOMILLO PREMIUM DE VACA MADURA                                     CHULETA DE VACA EUROPEA CON LARGA MADURACIÓN

MEDITERRANEAN RICES

 ARROZ HUERTANO CON VERDURAS DE TEMPORADA                              ARROZ CON POLLO PICANTÓN AHUMADO Y VERDURAS              ARROZ CON PRESA IBÉRICA JOSELITO Y ALCACHOFAS                ARROZ MARINERO DE PESCADO Y MARISCO                                  ARROZ DE BOGAVANTE AZUL NACIONAL.                                        ARROZ NEGRO DE PUNTILLITA

CHEFS SUGGESTIONS

Nuestro chef, Aquiles Fernández, les ofrece sugerencias elaboradas con productos frescos de temporada que selecciona diariamente en el mercado.

HOMEMADE

SOUFLÉ DE CHOCOLATE GUANAJA 70%
Guanaja, redondo y ligeramente ácido a la vez, con notas de frutos secos y café.
MELOCOTÓN MELBA A LA BRASA
Melocotón tibio, flameado en brasa con ron, frambuesas, una espuma y helado de vainilla
NUESTRA VERSIÓN MAS LIGERA DE UN LEMON PIE
Crumble de galleta, courd de limón y merengue tostado.
PIÑA PASIÓN
Piña braseada con tofe de coco caliente, fruta de la pasión, helado de nata, cacahuete y lima.
TARTA CREMOSA DE QUESO                                                                       Tarta de queso fresco y semicurado manchego                          HELADOS ARTESANOS

passion for grilling

“Our proposal is product without disguises, we offer you an honest cuisine, with soul, based on experience and the confidence of always working with the best raw materials”.

” Fire is the central axis of the restaurant, the grill is the base of our elaborations where only three elements fit, product, product and fresh seasonal products, the best of each day, we prepare it for you at the moment”.

Aquiles Fernández

Starters

CRISTAL BREAD “WITH OR WITHOUT TOMATO”

CRISTAL BREAD WITH TOMATO AND COPPA JOSELITO

VEGAN CRYSTAL BREAD TOAST WITH ROASTED ORGANIC VEGETABLES

ARTICHOKE FLOWERS WITH OLIVE OIL

FRIED AUBERGINES WITH SUGAR CANE HONEY

CREAMY SEASONAL CROQUETTES

30 DAYS MATURED PREMIUM CUTLET CARPACCIO

CRISPY BEEF MOLLEJAS

GRILLED ARBIZU CHISTORRA SAUSAGE WITH ONION CONFIT  

BURGOS BLOOD SAUSAGE WITH LODOSA PEPPERS CONFIT

FRIED SQUID WITH MAYO-KIMCHEE AND LIME

SPICY PIL PIL PRAWNS

Previous
Next

SEASONAL GOODIES

GAZPACHO ANDALUZ

WOOD-FIRED ROASTED PEPPERS WITH MEDITERRANEAN TUNA

SALAD OF ARTICHOKE BUDS AND JOSELITO COPPA

SALAD “APULIA BURRATA BUFFALO”.

MEDITERRANEAN SALAD

SALAD OF LETTUCE, FRESH SPRING ONION AND TOMATO FROM COÍN

CATAPLANA

PORTUGUESE NATIONAL BLUE LOBSTER CATAPLANA

“Our house speciality”, faithful to the original recipe
served on the beach of Guincho, Portugal. Served in its copper cauldron.
“La cataplana” is one of those dishes that bring happiness.

FROM THE SEA

GRILLED NATIONAL BLUE LOBSTER

DAILY FISH MARKET “GOODIES”

Previous
Next

"sMOKE & WOOD"

MATURE BEEF BURGER LTF

CLASSIC” MATURE BEEF BURGER 

LAGARTO IBÉRICO DE JOSELITO “The best Iberian ham in the world”.

JOSELITO’S IBERIAN SECRET “The best Iberian in the world”.

PRESA IBÉRICA DE JOSELITO” The best Iberian ham in the world”. 

JOSELITO IBERIAN PORK GRILL “The best Iberian pork in the world”.

GRILLED MARINATED FREE-RANGE SPICY CHICKEN            

WAGYÜ RIB OF WAGYÜ AT COOKED FOR 30 HOURS AT A LOW TEMPERATURE OF 75ºC

PREMIUM MATURE BEEF SIRLOIN STEAK

LONG MATURED EUROPEAN BEEF CHOP

MEDITERRANEAN PAELLAS

 GARDEN PAELLA WITH SEASONAL VEGETABLES

PAELLA WITH SMOKED SPICY FREE RANGE CHICKEN AND VEGGIES

PAELLA WITH IBERIAN PREY, JOSELITO AND ARTICHOKES         

SEAFOOD PAELLA WITH FISH AND SHELLFISH

NATIONAL BLUE LOBSTER PAELLA.                                     

BLACK PAELLA WITH SMALL WHITEBAIT

chef'S SUGGESTION

Our chef, Aquiles Fernández, offers suggestions made with fresh seasonal products that he selects daily from the market.

Previous
Next

EVERYTHING HOMEMADE

CHOCOLATE GUANAJA SOUFLE 70%
Guanaja, redondo y ligeramente ácido a la vez, con notas de frutos secos y café.
GRILLED PEACH MELBA
Warm peach, flambéed on embers with rum, raspberries, a foam and vanilla ice cream
OUR LIGHTER VERSION OF A LEMON PIE
Biscuit crumble, lemon courd and toasted meringue.
PINEAPPLE PASSION
Braised pineapple with hot coconut toffee, passion fruit, cream ice cream, peanut and lime ice-cream.
CREAMY CHEESECAKE  

ARTISAN ICE CREAM